2021 Akaju Kahve Saç Rengi ve Modelleri

  • 15 Haziran 2023
  • 39.475 kez görüntülendi.

Akaju kahve saç rengi ve modellerini 2021 yılı yaz modasına uygun bir şekilde ne şekilde saçlarımıza uygulayabiliriz. Yeni bir saç rengi arayan kadınlara özel tarz bir saç rengi.

Akaju saç rengi; Kızıl saç rengi tonları ile kahverengi saç rengi tonlarının belirli oradan birleştirilmiş saç rengidir. 2021 yılında trend saç renkleri arasında hemen yerini almış ve kadınlar tarafından beğenilmiş fazla abartı olmayan göz alıcı bir saç rengi. İki rengin birleşimi olmasına karşın kızıl renk biraz bu saç renginde biraz daha ön plana çıkmaktadır. Kızıl saç rengi tonlarını seven bayanların çok seveceği bir saç rengi tonu.

Açık tene sahip bayanların kesinlikle denemesi gereken bir saç rengi. Devamlı olarak kızıl kullanan kadınlara alternatif olacak mütevazi bir saç rengi tonudur. Fakat şunu bilmeniz gerekir ki bu saç rengini kullanmak için illa açık tene sahip olmanıza gerek de yoktur. Fakat bir kriter var ki şu şekilde; saçlarınız kahverengi saç rengi tonları değilse bu saç rengi tonunu yakalamanız biraz zor. Bu saç rengini bir boyamada tutturmak için saçlarınızın rengi natürel yani ana saç renginiz kahverengi veya en azından koyu tonlarda bir saç rengi olmalıdır. Açık ton ana saç rengine sahip kadınların bu saç rengini tutturması zordur. Ana saç renginiz açık ise bir uzmana başvurmanızı öneriyoruz.

Neden uzmana başvurun diyoruz çünkü; Bu saç rengini evde denediğinizde değişik saç rengi tonları çıkması çok muhtemel o yüzden hayal kırıklıkları ve moral bozukluğu yaşamamanız için açık saç rengi tonlarına sahipseniz mutlaka uzman bir kuaförden yardım alınız. Fakat koyu saç rengi tonlarına sahip bayanlar bu saç rengi boyasını satın alarak evde saçlarına uygulayabilir.

Açık tenli bayanların çoğu kızıl saç rengini çok sık kullandıklarından, bu yeni renk kendileri için büyük yenilik getirecektir.

Evde akaju kahve saç boyasi uygulama

Evde akaju kahve saç boyasi uygulama

Akaju kahve saç rengi boyasını evde saçlarına uygulayan bayanlar bu saç rengini ilk boyamada elde edemeyebilirler bu saç rengi biraz sabır gerektiren bir saç rengidir. Saçlarımızı akaju kahve saç boyası ile boyadıktan 3-4 yıkamadan sonra saç rengi tam olarak oturacaktır.

Saç boyama işlemini evde uyguladıktan sonra, boyama işlemi sırasında Oksidasyon ile biraz yanan saçlarımıza mutlaka saç bakımı uygulamalıyız. Bu şekil de boyanan saçlarımız kendine gelecek ve boyama işlemini verdiği zararlar Minimuma indirgenecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ