Kısa Dikkat Çekici Saç Modelleri 2024

  • 13 Ağustos 2023
  • 5.949 kez görüntülendi.
Kısa Dikkat Çekici Saç Modelleri 2024

Kısa Dikkat Çekici Saç Modelleri 2024

2024nın kısa dikkat çekici saç modelleri ve saç stillerini bu makalemizde ele aldık. Sizde saçlarınızı bu yaz kısa kesim yaptırmak istiyorsanız bu konu tam size göre.

Sevgili 9saç takipçilerimiz 2024 yılının yaz sezonuna giriş yapmış bulunmaktayız. Dolayısıyla yeni saç renkleri ve yeni saç stilleri ortaya çıkmaktadır. Yeni bir sezona girdiğimizden ötürü farklı olmaya ne dersiniz ? Bu sezon korkak olmayın ve cesur davranın. Cesur davranarak farklı olarak her ortamda ve kalabalıklarda dikkat çekmek tam da size göre. 2024 yılında farklı Saç Modelleri ve renkleriyle çok şık görünmek oldukça mümkün görünmektedir. Bizlerde 2024 yılının en çarpıcı dikkat çekici saç renkleriyle oluşturulmuş saç stillerini araştırdık. Gelin haydi şimdi bu Saç Modellerini inceleyelim.

Kısa Saç Sivri Şekil Saç Modeli

Kısa Saç Sivri Şekil Saç Modeli

İlk olarak uzun ve kısa olmak üzere iki türde de farklı saç modelleri bulunmaktadır. Yukarıdaki örneğimiz ise kısa saç türlerine uygun sivri bir saç modelidir. Bu saç modellerinde canlı ve pastel renkler kullanmaya özen göstermelisiniz. Biraz aykırı olmak sizi şık ve dikkat çekici gösterecektir.

Kısa Bob Saç Modelleri 2016

Kısa Bob Saç Modelleri [year]

Kadınlar arasında çok popüler olan bob saç modelinin biraz daha dikkat çekici bir stili de bulunmaktadır. Bu saç modeli yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere  asimetrik ve değişik kesimlere sahiptir. Yüz özelliklerinizi ortaya çıkaracak olan bu saç modelinde iki farklı renk tonu kullanabilirsiniz. Ancak bir rengin canlı ve pastel renk olmasına dikkat ediniz.
Aykırı Renkli Pixie Saç Modelleri

Aykırı Renkli Pixie Saç Modelleri

Yine kadınlar arasında çok beğenilen bir saç modeli olan pixie saç modelinin de dikkat çekici bir versiyonu bulunmaktadır. Cilt ve göz renginize uygun olan pastel bir renkle etkileyici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Üstelik bahsettiğimiz bütün bu saç modelleri sizi daha genç bir görünüme kavuşturacaktır.

Kısa Asimetrik Saç Modelleri

Kısa Asimetrik Saç Modelleri

Sokak tarzını daha çok beğeniyorsanız ve sıklıkla hayatınız sokaklarda geçiyorsa o zaman mutlaka asimetrik saç modelini tercih etmelisiniz. Bu saç modelinde de canlı renkler kullanabildiğiniz gibi iki farklı renk tonu da kullanabilirsiniz. Asimetrik saç kesimi erkekler tarafından da çok beğenildiği için favori stiller arasında yer almaktadır.

Asimetrik Yandan Kahküllü Saç Modelleri

Asimetrik Yandan Kahküllü Saç Modelleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ