Örgülü At Kuyruğu Saç Modelleri 2024

  • 13 Ağustos 2023
  • 10.650 kez görüntülendi.
Örgülü At Kuyruğu Saç Modelleri 2024

Örgülü At Kuyruğu Saç Modelleri 2024

2024 yılının en güzel moda örgülü at kuyruğu saç modellerini bu yazımızda bayanların beğenisine sunuyoruz. Sizde bu pratik at kuyruğu stili saç modellerini seviyorsanız buyurun.

Bildiğiniz üzere örgüler kadınlar tarafından çok beğenilen bir saç modelidir. Oldukça zahmetsiz yapımı basit olan örgü modelleri yaz aylarında ön plana daha çok çıkmaktadır. Yaz ayları sıcak geçtiğinden dolayı örgüler sizlere istediğiniz serinliğe kavuşturacaktır. 2024 yılında popüler bir başka saç modeli de örgülü at kuyruğu modelidir.

Bu model genellikle moda defilelerinde pistlerde olan mankenler tarafından kullanılmaktadır. Ayrıca birçok farklı türde örgü modeli olmasından dolayı bu saç modeli giderek ön plana çıkmaktadır. Şimdi sizlerle beraber 2024 yılının en çok beğenilen örgülü at kuyruğu saç modellerini aşağıda fotoğraflarla birlikte inceleyelim.

Yan Örgülü Saç Modeli 2016

Yan Örgülü Saç Modeli [year]

İlk olarak 2024 yılında popüler olacak saç modellerinden birincisi yan örgülü at kuyruğu modelidir. Saçlarınızın yanlarına örgü yapmak zordur. Bunun için basit bir örgü modeli seçebilirsiniz. Oldukça şık ve zarif görünen bu modeli sizlerde denemelisiniz.

2016 Örgülü At Kuyruğu Saç Modeli

[year] Örgülü At Kuyruğu Saç Modeli

İkinci olarak ise yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere saçlarınızın at kuyruğu oluşturduğunuz bölümde küçük bir örgü modeline yer vererek bir stil oluşturabilirsiniz. Her açıdan çok şık görünen bu stilde bir saç aksesuarı da kullanabilirsiniz. İkinci seçenek olarak sunduğumuz bu model erkekler tarafından da çok beğenilmektedir.
Fransız Örgülü At Kuyruğu Saç Modeli

Fransız Örgülü At Kuyruğu Saç Modeli

Örgü modelleri arasında en popülerlerden birisi de fransız örgü stilidir. Bu model hem bayanlar hem de erkekler tarafından çok beğenilmekte olup her kadının tercihleri arasında yer almaktadır. Yukarıdaki gibi sizlerde 2024 yılında kafanızın üst kısmından başlayarak fransız örgülü bir at kuyruğu modelini tercih edebilirsiniz.

Çift Örgülü Saç Modeli 2016

Çift Örgülü Saç Modeli [year]

Bir başka seçenek olarak 2024 yılında çift örgü modeli çok popülerdir. Özellikle genç bayanlar tarafından çok beğenilen bu model sizi hem genç gösterecek hem de sevimlilik katacaktır. Sizlerde bu popüler modeli at kuyruğu modeli ile birleştirerek güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.
Halat Örgülü At Kuyruğu Saç Modeli

Halat Örgülü At Kuyruğu Saç Modeli

Örgülü at kuyruğu modellerinden en çok tercih edilenler arasından yukarıdaki gibi at kuyruğu kısmının örgülü olmasıdır. Özellikle özel gece ve davetler de bu modeli kullanarak tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Klasik Örgülü Ay Kuyruğu Modeli

Klasik Örgülü Ay Kuyruğu Modeli

Bir başka model olarak klasik örgü modelini saçlarınızda yer vererek şık bir hal alabilirsiniz.

Örgülü Ay Kuyruğu Modeli

Örgülü Ay Kuyruğu Modeli

Son  olarak ise at kuyruğu modelini bir örgü modeli ile kombin haline getirerek yeni bir model oluşturabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ