2016 Şık Gelin Saç Modelleri

  • 15 Haziran 2023
  • 5.597 kez görüntülendi.
2016 Şık Gelin Saç Modelleri

2016 senesinin en şık gelin saç modellerini bu yaz gelin olmaya hazırlanan genç kızlarımız için hazırladık.

Değerli site takipçilerimiz 2016 yılında saç dünyasındaki gelişmeleri ve trendleri aktardığımız sitemizde bugün sizlerle beraber 2016 yılının şık gelin saç modellerini ele alacağız. Bildiğiniz üzere yaz aylarında olduğumuz bu dönemde düğünlerin sayıları giderek artmaktadır. Ve gelin adaylarının sorun yaşadığı ve kararsız kaldığı konulardan birisi de düğünde tercih edeceği saç modelidir. Sizlerde bu yaz evlilik planı yapıyor ve saç modeli seçiminde kararını veremediyseniz telaş yapmayınız. Bu makalemizde 2016 yılının birbirinden şık ve moda saç modellerini sizlere sunarak bu sorununuzu ortadan kaldıracağız. Haydi başlayalım !

2016 Gelin Saç Modelleri

2016 Gelin Saç Modelleri

İlk olarak yukarıdaki gibi yüksek topuz saç modeli ile gelinliğiniz ile eşsiz bir güzelliğe kavuşabilirsiniz. Topuz saç modeli sizlere düğününüzde aktif bir hareket alanı sahip olmanızı sağlayacaktır. Ancak bu saç modelinde topuzun ve diğer saçlarınızın yeterince sıkı olmasına özen gösteriniz ki saçlarınızın aralardan çıkmasını önleyiniz.

2016 Gelin Saç Modeli

2016 Gelin Saç Modeli

İkinci olarak ise bildiğiniz üzere 2016 yılında örgüler kendisine düğünlerde de yer bulmaktadır. Özellikle 2016 düğünlerinde ön plana çıkan örgülü saç modellerinden sizlerden bir modeli seçip düğününüzde şık bir hal alabilirsiniz.

Düğün Saç Modelleri

Düğün Saç Modelleri

Bir başka seçenek olarak ise uzun saçlarınız varsa sade ve dalgalı saç modeli ile düğününüzde tam bir prenses havasına bürüne bilirsiniz. Özellikle 2016 yılının trendlerinden olan aksesuarları düğününüzde kullanarak modaya uyabilir ve şıklığınıza ayrı bir hava katabilirsiniz.

Son olarak saç modelinize ve cilt tonunuza uygun olarak bir makyaj modeli seçerek düğününüze güzelliğinizle damga vurabilirsiniz. Gelin şimdi sizlerle beraber 2016 yılının birbirinden şık düğün saç modellerini fotoğraflarla inceleyelim.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ