Yana Doğru Taranmış Saç Modelleri 2024

  • 11 Ağustos 2023
  • 5.392 kez görüntülendi.
Yana Doğru Taranmış Saç Modelleri 2024

Bu Yaz Saç Modeli Trendlerinden 2024 Yana Doğru Taranmış Saç Modelinden Bahsedeceğiz. Bu Saç Modeli ile Kendinizi çok Farklı Hissedeceksiniz.

Kadınlar her zaman daha şık olmak için saçlarınıza birtakım işlemler yaparlar. Yaptığımız araştırmalara göre en çok yapılan işlem saçlarını yana doğru tarama ve atma diye geçmektedir. Evet en çok tercih edilen işlem alan saçları yana atma sizi daha şık ve güzel bir görünüme kavuşturmaktadır. Saçlarınızı yana atarken saçlarınızın dalgalı veya düz olması pek bir önem arz etmemektedir. Çünkü saçlarıı yana atma modeli hemen hemen her saç yapısına uyumlu olmakla beraber tüm saç modelleri birlikte kullanabilirsiniz. Yana Atılmış Saç Modellerini sizler gibi birçok ünlü model ve şarkıcı bayanlarda tercih etmektedirler. Gelin şimdi 2024 yılının popüler yana atılmış saç modellerini aşağıdaki gibi fotoğraflarla inceleyelim.

Gigi Hadid Ünlü Modelin Yana Atışmış Saç Modeli

Gigi Hadid Ünlü Modelin Yana Atılmış Saç Modeli

Ünlü model Gigi Hadid yukarıdaki fotoğrafta görmüş olduğunuz üzere yana atılmış saç modelini 2024 yılının podyumlarında tercih etmiştir. sarı saç rengi ile uyum içerisinde olan yana doğru saç modeli dikkat çekici bir özelliğe sahiptir.

Suki Waterhouse Yana Doğru Saç Modeli

Suki Waterhouse Yana Doğru Saç Modeli

Suki Waterhouse da yana doğru saç modelini tercih etmiştir. Gördüğünüz üzere kıvırcık saç yapısı ile de oldukça şık duran bu saç modeli sizleri daha gizemli ve şık kılacaktır. Eğer sizlerde kıvırcık bir saç modeli tercih ediyorsanız tıpkı yukarıdaki gibi saçlarınızı yana atabilirsiniz.

Yana Doğru Taranmış Saç Modeli

Yana Doğru Taranmış Saç Modeli

Yana doğru atılan saç tarzı uzun saçlarda olduğu gibi kısa saçlarla da bir uyum yakalamaktadır. En çok tercih edilen kısa saç modellerinden olan bob ve lob saç kesimi kullanıyorsanız sizlerde saçlarınızın ön kısmını yana atarak daha şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Yana Atılmış Saç Modelleri

Yana Atılmış Saç Modelleri

Yana atılan saç modeli birçok saç modeli ile uyum yakaladığı yukarıda bahsetmiştik. Söylediğimizi doğrular nitelikte bir örnek ile karşı karşıyayız. Yukarıdaki örnekte de bulunduğu üzere At Kuyruğu Saç Modelinde ön kısımdaki saçlarınızı yana atarak oldukça çekici ve kadınsı bir hale kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ