2016 Yılı Ünlülerin Saç Modelleri

  • 16 Haziran 2023
  • 6.888 kez görüntülendi.
2016 Yılı Ünlülerin Saç Modelleri

2016 Yılı ünlülerin saç modellerini bu konumuzda ünlüleri örnek alan kadınlar için derledik. Saçlarınızı ünlüler gibi yapmak isterseniz buyurun!

Değerli takipçilerimiz saç bakımı ve saç modelleri hakkında her gün güncellenen sitemizde bugün 2016 yılında birbirinden ünlü şarkıcı ve modellerin kullanmış olduğu saç modellerini inceleyeceğiz. Ünlü insanların hayatları diğer insanların hayatları daha çok kamera önünde geçtikleri için görünümlerine daha fazla önem vermektedirler. Bu nedenle saç dünyası hakkında sürekli haberdar olup trendleri saçlarına uygulamaktadırlar. Ve 2016 yılında ünlüler birçok farklı modelde saç stillerini denemektedirler. Gelin şimdi sizlerle beraber 2016 yılında kullandıkları saç modellerini aşağıda fotoğraflarla beraber inceleyelim.

2016 Bun Saç Modeli

2016 Bun Saç Modeli

İlk olarak yukarıdaki fotoğrafta görmüş olduğunuz üzere Candice Swanepoel 2016 yılında sokak hayatında Bun saç modelini kullanarak erkeklerin başını döndürmektedir. Ayrıca bun saç modeli kadınlar tarafından sağlamış olduğu rahatlık nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Eğer sizlerde yaz aylarının sıcaklıklarında rahat olmak istiyorsanız bu model tam size göre.

Yüksek Ay Kuyruğu Saç Modeli 2016

Yüksek Ay Kuyruğu Saç Modeli 2016

İkinci olarak ise ünlü model Miranda Kerr yüksek at kuyruğu saç modeliyle 2016 yılının sokak modasında boy göstermektedir. Sizlerde yüz hatlarınızı ortaya çıkarıp yüz güzelliğinizi vurgulamak istiyorsanız yüksek at kuyruğu saç modeli tercih etmelisiniz. 2016 yılının en popüler saç modellerinden yüksek at kuyruğu saç modeli  fonksiyonel yapısının yanında günlük yaşamınıza uyum sağlayacaktır.

2016 Örgü Saç Modelleri

2016 Örgü Saç Modelleri

2016 yılının ünlüler tarafından beğenilip tercih edilen saç modellerinden birisi de Kim Kardashian'ın tercih etmiş olduğu dörtlü örgü saç modelidir. Örgülü saç modelleri hemen hemen her yaştaki bayana hitap edici bir tarza sahiptir. Yaz aylarının sıcak havasında serinlik kazanmak istiyorsanız örgülü saç modeli size uygunluğu ile göz kamaştırmaktadır.

Balerin Topuz Saç Modeli

Balerin Topuz Saç Modeli

Klasik topuz veyahutta balerin topuzu olarak bilinen bu saç modelini gerek ünlüler gerekse sıradan bayanlar sıklıkla tercih etmektedir. Bu topuz modeli her ortama uygun olmakla beraber tüm renk tonları ile uyum sağlamaktadır.

2016 Yan Örgü Saç Modelleri

2016 Yan Örgü Saç Modelleri

Taylor Swift'in tercih etmiş olduğu yan ve salaş örgü saç modeli gündelik hayat şartlarına uygun olmakla beraber kadınlar için kurtarıcı niteliğindedir. Çünkü bu örgü modeli oldukça basit ve zahmetsiz olması nedeniyle tüm kadınların gönlünü kazanmıştır. Ayrıca bu saç modeli erkeklerinde beğenisini kazanması nedeniyle bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Alev dedi ki:

    Gerçekten çok hoş bir çalışma olmuş. Konuyu çok dikkatli okudum. Emeğinize sağlık.

    1. Saç dedi ki:

      Sormak istediğiniz bir şey var mıdır? Biz Teşekkür ederiz.

BİR YORUM YAZ