2017 Açık Gelin Başı Saç Modası ve Açık Saç Gelin Başı Modelleri

  • 15 Haziran 2023
  • 26.192 kez görüntülendi.
2017 Açık Gelin Başı Saç Modası ve Açık Saç Gelin Başı Modelleri

2017 Açık Gelin Başı Saç Modası ve Açık Saç Gelin Başı Modellerini Bu Makalemizde Yeni Gelin Adayı Olacak Kızlar için En Güzel Resimleri Galerimiz de Derledik.

Gelin olmak her genç kızın hayalidir hiç şüphesiz. Gelin olmak ise birçok tatlı telaşı beraberinde getirir. Günler belki de aylar alır. Düğün organizasyonundan tutunda kendi güzelliği ile alakalı her şeye saçına, makyajına, gelinliğine, ayakkabısına  ayrı ayrı önemle koşturur. Tabi ki her detaya ayrı ayrı ilgilenilir ama her şeyden önce sanırım gelinin güzelliği söz konusu. Bu yüzden en önemli olan gelin olacak bayanların gelin başı saçı, gelinliği, makyajı bir bütünlüğü ile kendini ifade etmesidir.

Gel gelelim günümüzde sıkça yapılan gelin başı modelleri denildiğinde herkesin olduğu gibi sizinde aklına gelen ilk saç modeli tabiki de topuz saç modelleridir. Ama artık gelinlerimiz topuz saç modelleri yerine günümüzde popüler olan açık gelin başı saç modellerini tercih etmektedirler. Bu arada topuz modellerine karşı veya güzel olmadığından savunmuyoruz yerine göre tabiki de harika duran topuz saç modelleri de var. Bunları tercih etmek ise tamamen geline kalmış bir seçenektir. Yalnız  dikkat edilecek diğer bir husus ise tüm detayların birbiriyle uyumlu olmasıdır.

Mesela beğendiğiniz bir saç modelini gelin başı için tercih etmek istiyorsunuz fakat düğün organizasyonunuza gelinliğinize  size uymayan bir model ise bu sırf siz istiyorsunuz diye değil de tüm detayların bir bütün olduğunu unutmadan konseptinize uygun bir gelin başı modeli tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Bu yüzden önceliğiniz gelinlik olmalı. Gelinlik tercihinize göre gelin başı saç modellerini deneyerek  içinize sinen saç modeline karar verebilirsiniz.

Açık Gelin Başı Saç Modelleri

Açık gelin başı saç modelleri günümüzde trend olmuş olan bir saç modelidir. Özellikle gelin başı modellerinde sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Doğallık ve sade bir şıklık ile harika bir gelin olmak kaçınılmaz. Buna biraz kır düğünü tadını veren bir doğallık diyebiliriz. Tabi ki her şeyden önemli olan düğün konseptiniz yoksa çok farklı bir saç modeli tercih edebilirsiniz. Doğallık bu sene çok trend olduğu için gelin başı modellerinde de yerini korumaktadır. Sade bir makyaj ve şeftali tonlarında hafif bir allık ile tamamlanan makyaj ile kusursuzluğunuzla göz kamaştırcaksınız bence. Gelinliğiniz ile uyumlu gelin başı saç aksesuarları da tercih ederek saçlarınıza ayrı bir hava katmış olacaksınızdır. Sizler için beğenerek seçtiğimiz açık gelin başı saç modellerini incelemenizi öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ