2017 Yılına Girerken İsteyeceğiniz Kısa Saç Modelleri

  • 15 Haziran 2023
  • 12.344 kez görüntülendi.
2017 Yılına Girerken İsteyeceğiniz Kısa Saç Modelleri

2017 Yılına Girerken İsteyeceğiniz Kısa Saç Modellerini Trend Takibi Yapan Stil Sahibi Kadınlar için Bu Konumuzu Ele Aldık. En Güzel Saç Modelleri Sizlerle Olsun.

2017 yılında değişik ve güzel bir kısa saç kesimi ile girmeniz harika olacaktır. Tabi bu sizi ilk başta korkutmasın. Yazımızı okuduktan sonra içiniz bence rahatlayacaktır. Genelde yaz aylarında bayanlar sıcaklardan dolayı uzun saçlar ile başları dertte diyebiliriz. Uzun saçında her bayana göre ayrı bir havası ve ya hoşnut olduğu durumları olabilir. Fakat genelde yaz aylarının sıcak gitmesinden dolayı saçlar şekil almakta çok zorluk çekmektedir. Oysa kısa saç ne kadar da hayat kurtarıcı sıcak yaz aylarında. Sıcaklar da uzun saçlara şekil verip bir şekle sokmaya çalışmaktansa yaratıcı harika kısa saç modellerini tercih edebilirsiniz.

Tabi ki kısa saç modelleri genel itibari ile bayanların korkulu saç kesim modellerinden biri gibi gözükebilir. Çünkü uzaması şekil alması epeyce bir zamanın geçmesine bağlı olduğu için bayanlar da kısa saç modelleri bazen kötü etki yaratabiliyor. Ama bu sizi korkutmasın gayet kullanışlı  kısa saç modelleri de mevcuttur. Kısa saç modellerini tercih etmekten korkmayın bence. Neden derseniz belki de bu hep bir model bulamamak ya da kullanım açısından zorluk çekecek imişsiniz gibi düşünmeyi bırakarak işe başlayabilirsiniz. Evet her ne kadar biraz cesaret işi olsa da kısa saç kesimi biraz da pozitif düşünerek işinizi kolaylaştırmış olursunuz. Kendiniz de değişim istiyorsanız 2017 yılına da güzel kısa saç modellerinden birini tercih ederek girebilirsiniz. Bu sayede yeni bir yıl ve değişim yaratan bir siz ile yeni yıla başlamış olursunuz.

Aşağıdaki galerimiz de sizleri için fikir edinebileceğiniz birbirinden hoş ve kullanışlı kısa saç  modellerini inceleyebilirsiniz.

Harika Kısa Saç Kesim ve Modelleri

Kısa saç modelleri denilince akla ilk gelen kısacık omuz üstlerinde olan bir model gelmesin. Evet bu tarz saç kesimleri de mevcut ancak buna benzer daha uzuna yakın omuz hizalarında olan kısa saç kesimleri de mevcut. Önemli olan sizin ne tarz kısalıkta istediğiniz modeldir. Kullanabileceğiniz size yakışan modelleri tercih etmeniz size kolaylık sağlayacaktır. Birçok bayanın da tercih ederek hatta ünlü bayanlarımızın da rahatlıkla tercih ettiği kısa saç modellerini inceleyerek siz de isteğiniz kısa saç modeline karar verebilirsiniz. Dilerseniz bu senenin harika kısa saç modellerini birlikte inceleyelim.

Son dönemlerde trend olan Pixie modelini tercih edebilirsiniz.

Ya da birden çok kısa olmadan işe başlamak istiyorsanız Lob saç kesimi yaptırarak daha orta boy bir model olmasından dolayı size alışma sağlayacaktır.

Belki de istediğiniz modellerden biri asimetrik olan kısa saç kesimidir.

Dalgalı saç tipine saçınız uygunsa kısa saç modellerinde harika durduğunu söyleyebiliriz.

Sizlerde yeni yıla girerken değişim yapmak istiyorsanız kesinlikle kısa saç modellerini denemelisiniz. Rahatlığını ve kullanımınında kolaylığını anlayacaksınız. Cesareti kırıp pozitif düşünüp harika kısa saç modellerini tercih etmek sizin elinizde.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ