Omuz Hizası Saç Modellerinde ve Saç Renklerinde Öneriler 2024

  • 12 Ağustos 2023
  • 21.234 kez görüntülendi.
Omuz Hizası Saç Modellerinde ve Saç Renklerinde Öneriler 2024

Omuz Hizası Saç Modellerinde ve Saç Renklerinde Öneriler 2024

Hiç kuşkusuz 2024 yılının en trend saç modellerinden biri omuz hizasında olan saç modelleri. Hem yaz hem kış aylarında aslında rahatlıkla kullanabileceğimiz saç kesimi. Hem rahatlıkla hızlı hazırlanmanıza hem şıklığınız için pratikliği ile bayanların en çok tercih ettiği omuz hizasındaki saç  modellerine kesimlerine tarzlarına gelin birlikte bakalım.

Omuz Hizasındaki Saçlarda Modeller

Yarım topuz

Bu senenin trendlerinden biri olan yarım topuz saç modeli bayanların ilgi odağı olacağı kesin. Hem şık hemde rahatlıkla kullanabileceğiniz saç modeli. Yapması da bir o kadar kolay olan yarım topuz saç modeli saçlarımızın iki yanından saç tellerimizden birer tutam alarak bir toka yardımı geriye sadece tutturmak kalıyor. Bağladığınız saça sadece topuz şeklini verdiğinizde ise saçlarınız hazır. Bu saç şeklini dalgalı düz nasıl tercih etmek istersen öyle kullanabilirsin.

Yarım topuz

Yarım topuz [year]

Yandan ayrılmış saç modeli

Omuz hizasındaki saç modellerini kullanmak o kadar kolay ki hem rahat hem de şıklığı ile büyülüyor doğallığınızı ön planda tutuyor. Yandan ayrılmış saç modeli de bunlardan birisi. Acil dışarı çıkmanız gerek saçlarınızı dişli bir tarak yardımı ile yandan ayırın ve tarayın işte bu kadar hazırsınız. Bir kaç güzel dokunuş ile makyajla büyüleyici gözüyorsunuz bile.

kahkül saç modeli

Bu yıl gerçekten birçok bayanın tercih ettiği kahkül modası yeni trendler arasında. Birçok bayan kahkül modasına uyanlardan. Gerçekten kahkül saçlarda ayrı bir hava oluşturuyor. Özellikle omuz hizası saçlarda ve yüz tipine uygun kişilerde kahkül saç modeli çok yakışıyor. İster dalgalı ister düz saçlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Saçlarınızda değişiklik arıyorsanız şayet kahkül saç modelini deneyebilirsiniz.

En Güzel Küt Saç Modelleri

En Güzel Kahkül Saç Modelleri

düz saç modeli

Düz saç modelini kim sevmez ki. Bayanların aslında bazen kolaya kaçtığı bazen sevdiği pratikliği şık durmasıyla derken düz saç modeli sık kullanılan bir saç modeli olarak aramıza girmektedir. Saçları düz olan bayanlarımız bu konuda şanslı diyebiliriz. Çünkü saçlar direk hazır hiç bir hazırlık gerektirmiyor. Saçları dalgalılar ise bi saç düzleştirici yardımıyla saçlarını rahatlıkla düzleştirip kullanabilirler. Saçlarınızın uzun süre düz kalmasını istiyorsanız sizlere 72 saat boyunca L’Oréal Paris Studio Pro Hot& Straight düzleştirici saç spreyinden faydalanabilirsiniz.

Taç Örgü Saç Modeli

Örgü Saç Modeli son zamanların popüler saç trendlerinden. Çocukluğumuzdan bu yana kullandığımız örgüler günümüzün saç modası olmuş durumda. Dışarıda günlük hayatta hatta özel davetlerde dahi saçlarda örgü modelleri sıklıkla tercih edilmekte. Sizlerde omuz hizasındaki saçlarınızda taç örgü modelleri ile şıklaştırıp kullanabilirsiniz.

Dağınık saç modeli

Dağınık saç modeli özellikle gençlerin sıklıkla kullandığı bir model. Saçlarınızın dağınık olması sizin doğallığınızı yansıtmakta. Yapmanız gereken ufak dokunuşla ile saçlara sadece ayna karşısında şekil vermek. Ki onunda kolayı var. Biz sürekli araştıran biri olduğumuz için her şeye ne lazım biliriz öyle değil mi? O yüzden belki birçoğunuz biliyor ama yazımızı okuyanlara tavsiyemiz Kérastase Spray a Porter saç şekillendiricisinin yardımıyla saçlarına şekil verip gönül rahatlığı ile dışarı çıkabilirler.

Kadın Dağınık Saç Modeli

Kadın Dağınık Saç Modeli

Burgulu Saç Modeli

Basit ama saçlarınıza şekil verdiren ve dışarıda günlük yaşamda kullanabileceğiniz bir model. İster yandan bir tutam saçlarından alıp saçları kıvırarak arkaya doğru toka yardımı ile tutturabilirsiniz. İster her iki taraftan burgu yaparak ta kullanabilirsiniz. Çeşitli burgu saç modellerine bakarak fikir edinebilirsiniz. Ayrıca çeşitli göze çarpan değişik saç aksesuarları ile saçınıza ayrı bir hava katabilirsiniz.

Omuz Hizasındaki Saçlarda Renkler

Ombre Saç Rengi

Ombre saç rengi çok sıklıkla yapılan tercih edilen bir saç tekniğidir. Ombre saçlarda değişik tonların geçişleriyle saçlarda harika bir görünüm sağlıyor. Tabi ki herkes ombre yaptırmalı mı peki? Tabi ki de hayır bunu kuaförünüz ile konuşarak tercih etmelisiniz. Saç tipinize yüzünüze uygun olup olmadığını size belirtecektir. Eğer yaptıracak olursanız da saçlarınızın tonlarına yakın doğal saç renginizi bozmadan olan renkleri tercih etmeniz. L’Oréal Paris Colorista Effects Ombre ile saçlarınızda ombre görünümlü olmasını istiyorsanız bu saç boyasını da tercih edebilirsiniz.

 Çikolata Kahvesi Saç Rengi

Koyu renk saç tonlarına hakim ya da koyu renkleri seviyorsanız çikolata kahvesi tam size göre bir saç rengi. Hem saçlarda canlılık hakim hem de saçta doğal duruş sergiliyor. Çikolata Kahvesi Saç Rengi aralarında geçen ışıltılar ile birlikte saça parlaklık kazandırıyor. 2024 yılında doğallıktan yanaysan çikolata kahvesi saç rengi de oldukça popüler.

 Gri  Saç Rengi

Gri saç rengi oldukça popülaritesini korumakta. Son yıllarda karşımıza çıkan gri saç rengi oldukça yaygınlaştı. Açıkçası değişiklik arayanlar için oldukça sıra dışı bir renk. Saçlarımızdaki beyaz saç bile bizleri korkuturken şu anki moda gri saç. O kadar alışmışız ki çevremizden görmeye gri saça sahip kişileri ay ne hoş durmuş diyoruz hatta. ombre ile birleşen siyahlı grili saçlar usta kuaförlerin elinden geçenler saçları gerçekten konuşturuyor. Saçlarınızda sizde gri saçları denemek isterseniz tabi ki saç renginize göre L’Oréal Paris Colorista Spray ile saçlaında grinin tonlarını yakalayabilirsiniz.

karamel saç rengi

Karamel saç renkleri yaz aylarının vazgeçilmezi desek yeridir. Yazın bronzlaştığımızda karamel saç rengi ile teniniz adeta bir bütün içinde kendini gösteriyor. Renklerinin öyle güzelliği var ki sarılar turuncular kahveler birbirini tamamlayan renkler adeta. Birçok bayanın tercih ettiği karamel saç rengi hemen hemen her tene uyum sağlar. Özellikle altın ve bakır tonlarını içeren karamel saç rengi ışıltılar ile tazelendikçe saçlardaki canlılık parlaklık kendini ayrı bir göstermektedir. Yaza hazırlık için karamel saç rengini tercih edebilirsiniz.

Açık Sarı Saç Rengi

Sarı saçlar bayanların vazgeçilmezi diyebiliriz. Her zamanki gibi bu yılda sarılar yine ön planda asla değişmeyen yerini korumakta. Açık sarı ve sarının tonları yine bu yıla damgasını vuracak. Açık tenli bayanlara yakışan sarı saç renkleri saçlar uzunsa şayet omuz hizası bir saç kesimi ile harika gösterebilir kendini.

 Balyaj

Balyaj saç tekniği saçlarda sıklıkla uygulanan ve bayanların tercih ettiği bir yöntemdir. Yazın özellikle güneşinde etkisi ile saçlardaki parlaklık balyaj tekniği kullanılmış bir saç yazın ışıltılı bir şekilde karşımıza çıkar. Çeşitli renklerde çeşitli saçlara balyaj uygulanmaktadır. Sizlerde saçlarınıza balyaj yaptırmak istiyorsanız saçınıza uygun balyajı yaptırarak yaza damga vurabilirsiniz.

Kestane Saç Rengi

Saçlarınızda kızıl ile kahvenin tonları ile birleşen muhteşem renk kestane saç rengi. Saçlarınızda bu güzel rengi ten uyumunuzla yakalarsanız harika olur. Doğallık isteyen bayanlar Kestane Saç Rengini rahatlıkla yaptırabilirler. Saç kesim teknikleri ile omuz hizasında ve yüz tipine giden bir model ile gayet hoş bir hava yakalarsınız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ