Platin Küllü Kristal Saç Rengi 2024

  • 18 Ağustos 2023
  • 106.516 kez görüntülendi.
Platin Küllü Kristal Saç Rengi 2024

Platin Küllü Kristal Saç Rengi

Bu 2024 yılı saç renklerinden farklı bir renk istiyorsanız buyun size platin küllü kristal saç rengi ve modelleri. Peki bu saç rengi kimlere yakışır makalemizde!

Platin Küllü Kristal Saç Rengi

Platin Küllü Kristal Saç Rengi1

2024 senesi şüphesiz en favori saç renkleri özellikle kış ayı ve ilkbaharda kristal renklerden sarı küllü saç rengi diye geçen fakat daha çok platin saç rengi olarak daha çok bilinen.

Platin Küllü Kristal Saç Rengi

Platin Küllü Kristal Saç Rengi2

Koyu bir saç rengine sahip bir kadınsanız bu saç rengini sizde yapmak oldukça zordur. Yaşınız henüz genç ise sizi olduğunuzdan 5 yaş yaşlı gösterecektir. Bu saç rengi yüz kısımlarınızı da renk yansımasından dolayı soluk gösterir.

Platin Küllü Kristal Saç Rengi

Platin Küllü Kristal Saç Rengi3

Ten rengi olarak buğday tenli ve canlı bir tene sahip kadınsanız ve yaşınız 35-45 yaşları arasında iseniz, ek olarak saçlarınız çok fazla koyu renk değilse. Bu bahsettiğimiz önemli iki kriteri sağlıyorsanız bu saç rengi size yakışacaktır.

Platin Küllü Kristal Saç Rengi

Platin Küllü Kristal Saç Rengi4

Galeriye yeni eklediğimiz "Buz sarısı saç rengi" ve "Küllü gümüş saç rengi" kesinlikle 2024 yılına damga vuracak saç renklerinden olacak gibi gözükmekte. Bu gibi tonlarda saç renklerinden hoşlanıyorsanız galerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 9 YORUM
  1. teslime dedi ki:

    ben katkısız doğal keratin kullanıyorum boya sonrası yumusacık oluyor

    1. Saç dedi ki:

      Keratin saçların can kaynağıdır.

  2. Gülten dedi ki:

    Arkadaşlar benim saçlarım platin renk yapınca kuaförde yandı, maalesef o da bir are bulamadı ben kendım çok ama çok araştırdı kafayı yemeden likid keratin 3 lü serum seti diye bir keratin bkımı yaptım arkasından da likid keratin maskesini kullandım inanılmaz saçım toparladı varsa saçı yanan yıpranan tavsiye ederim.

  3. Kader dedi ki:

    Ben bu renge hastayım ama saçlarım çok koyu olduğu için boyama denemem tam bir fiyasko oldu saçlarım yandı belimin altına kadar saçlarım var ve bob kesim yapalım uzadıkça keselim düzelir yavaş yavaş diyor kuaför zaten benim saçım yavaş uzuyor yandı iyice yavaş olucak bu sebeple herkese sordum söylenen herşeyi denedim ama en sonunda canım arkadaşım doğal olan bir keratin bulmuş patentli olanından aldık saçlarım düzeldi düzgün bir şekilde boyattım artık boya yaptırmadan öncede kullanıyorum ki saçlarım güçlü ve sağlıklı olsun ve sorun yaşamıyım diye kullanmaya başladıktan sonra hiç sorun yaşamadım hiç bu yüzden yazmak istedim bu renge benim gibi hayran olan ama yanma korkusu ile yapamayan varsa diye.

  4. Nergiz dedi ki:

    Platin civciv sarısı kocamın aşırı sevmesiyle beraber saçımı çok yordu ama eşim çok beğendiği için mecburen yaptırıyorum ama çok çok yıprandı, biraz araştırdım Röfleli keratin saç bakım setini kocamdan izin alarak aldım ve kullandım saçım bayağı toparladı herkese de tavsıye ederım. Çok memnun kaldım yoksa saçlarım çok kurumuştu.. https://goo.gl/cKvNdB isteyenlere linki bıraktım.

  5. Tuğba dedi ki:

    Arkadaşım ile birlikte saçlarımızı aynı renge boyattık ama benim için sonuç pek olumlu olmadı arkadaşımın çok güzel platin saçları oldu benimkiler ise yandı 4 parmak kadar uçlardan koptu ve sünmeler başladı saçlar kazık gibi oldu çık çıt koptu sürekli arkadaşımla baya araştırdık napalım nasıl düzeltelim saçlarımı en son bitti zaten saçlar kısacık kestirsem dedim ama uzamayacak ve kopma devam edecek her yer kazık gibi oldu ama karar verdim kestirmeye gidicem arkadaşım canım kuzum hala araştırıyormuş geldi aman kestirme buldum dedi sana doğal keratin alıcaz dedi araştırdık iyice patentli olan varmış güvenerek aldık patenli ve doğal olunca ilklerde yok dedim olmıycak umudu kaybetmeyip devam ettim bu sırada aldığım yerle irtibatı da hiç kesmedim sürekli sorular soruyorum en son saçlar toparladı canlı parlak yumuşacık saçlar oldu ve istediğim platin rengine de boyattım şimdi bakım için kuzum da bende patentli keratinlerimizi kullanıyoruz.

  6. Hülya dedi ki:

    Platin küllü kristal adı kadar işlemi ve bakımı da zor ilk boyattığımda çok güzel oldu ve bakımında sadece çok kuruduğu için sorun yaşamıştım ama diplerimi bir türlü boya yaptıramadım ve baya uzun bir kısım için tekrar açma ve boyama yapıldı bu esnada saçlar yandı dipten derim bile hasar aldı hemen doktora gittim deri saçtan önce gelir malum doktor ilaç falan verdi birde saçlarım için bende yaktım doğal keratin kullan düzeltiyor dedi ama ucuza kaçma gerçekten doğal olanı al ben patentli olan var ondan aldım güvenilir olması için diyince doktor neticede hemen oradan çıktım araştırdım sipariş vermeden onlarla da konuştum bana uygun olan ürünleri aldım saçlarımdaki yanmanın ortadan kalkmasının yanı sıra o kuruluk falan da kalması saçlarım hem yumuşacık hemde sağlıklı artık bakım için de sadece patentli keratin kullanıyorum.

  7. Sevilay dedi ki:

    lise kızlarına göre

  8. Göksuu dedi ki:

    bnim saç rengim şuan kızıl buğday tenli ve yeşil gözlü biriyim hangi renkler benim tenime uyar acaba

BİR YORUM YAZ