En Pratik ve Şık Saç Modelleri 2024

En pratik ve şık saç modelleri 2024, Kadınlar için yapılması çok zor görünen ve çeşitli yerlerde karşımıza çıkan onlarca farklı saç modeli var. Aslında yapılması imkansız gibi duran bu saç modellerinin birkaç tüyoyla uygulanmasının o kadar da zor olmadığını incelemelerimiz sonucunda gördük. Okula, işe veya arkadaşlarınızla herhangi bir buluşmaya giderken 2024 yılı itibarıyla kolaylıkla yapabileceğiniz pratik ve şık bu saç modellerini sizlerin beğenisine sunduk.

  • 12 Ağustos 2023
  • 7.462 kez görüntülendi.
En Pratik ve Şık Saç Modelleri 2024

En Pratik ve Şık Saç Modelleri 2024, Kadınlar için yapılması çok zor görünen ve çeşitli yerlerde karşımıza çıkan onlarca farklı saç modeli var. Aslında yapılması imkansız gibi duran bu saç modellerinin birkaç tüyoyla uygulanmasının o kadar da zor olmadığını incelemelerimiz sonucunda gördük. Okula, işe veya arkadaşlarınızla herhangi bir buluşmaya giderken 2024 yılı itibarıyla kolaylıkla yapabileceğiniz pratik ve şık bu saç modellerini sizlerin beğenisine sunduk.

Prenses Saç Modeli 2024

Yapılması 10 dakikanızı dahi almayacak bu hoş saç modeli sizi prensesler gibi hissettirecek ve havalı bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olacak. Önce saç önlerinizden çıkaracağınız iki tutam kadar saçı geriye doğru kıvıracak ardından geriye doğru getirdiğiniz bu iki tutamı arkada ufak bir lastik toka ile birleştireceksiniz. Hepsi bu. Burada dikkat etmeniz gereken nokta döndürerek elde ettiğiniz burgularınızı belirgin hale getirmek. Saçınızın sallanan kısmını maşa yardımıyla hafif dalgalandırarak kullanırsanız daha hoş ve doğal bir görünüm elde etmeniz mümkün olacaktır. Adı üzerinde prenses Modeli: olan bu modeli gerçekten prenseslerin tercih ettiğini görebiliyoruz.

Prenses Saç Modeli
Prenses Saç Modeli
Prenses Saç Modeli
Prenses Saç Modeli
Prenses Saç Modeli
Prenses Saç Modeli

Ensede örgü topuz modeli 2024

Asil ve şık görünmenizi sağlayacak bu zarif topuz modelini eminim sizler de çok beğeneceksiniz. Özellikle sosyal medyada bolca karşımıza çıkan bu model hem spor hem klasik şıklık kombinlerin de sıklıkla tercih ediliyor. Saçlarınız uzunsa daha rahatlıkla uygulayacağınız bu modeli kesinlikle denemenizi tavsiye ediyoruz. Ensenizde iki bukleye ayırdığınız ve kıvırarak ortadan ters çevirdiğiniz saçlarınızı bir lastik toka yardımıyla toplayın ve enseden başlayarak örün. Ördüğünüz saçlarınızı içeri doğru kıvırarak ensede topuz yapın. Bu model için şayet saçlarınız kalınsa uygulayacağınız ikinci önerimiz; ortadan ayırarak sağa ve sola iki ayrı örgü şeklinde saldığınız saçlarınızı birbirinin içinden düğüm atar şekilde geçirip ikisini ensenizde tel toka yardımıyla sabitleyerek toplamanız. Günlük hayatınızda veya herhangi bir davette kullanabileceğiniz harika bir model.

Ensede örgü topuz modeli
Ensede örgü topuz modeli
Ensede örgü topuz modeli
Ensede örgü topuz modeli
Ensede örgü topuz modeli
Ensede örgü topuz modeli
Ensede örgü topuz modeli
Ensede örgü topuz modeli

Yalancı Örgü Modeli 2024

Adından da anlaşılacağı üzere bu model de örgü yok. Yapılan işlem tamamen at kuyruğuna örgü modeli vermek. Yine çok şık duran ve yapılması çok kolay olan bu modelde ilk işlem saçlarınızın en üstünden aldığınız iki tutamı da lastik yardımıyla topla ve alt alta gelen bu iki tutamı da lastik yardımıyla birleştir. Bu işlemi tekrar altta yaparak en aşağıya kadar tutamları birbirleri arasından geçirerek aynı işlemi uyguluyorsunuz. En sonunda gevşettiğiniz tutamlara örgü görünümü vermiş olduğunuzda bu güzel modeli tamamlamış oluyorsunuz.

Yalancı Örgü Modeli
Yalancı Örgü Modeli

Yalancı Örgü Modeli
Yalancı Örgü Modeli
Yalancı Örgü Modeli
Yalancı Örgü Modeli
Yalancı Örgü Modeli
Yalancı Örgü Modeli

Pratik Saç burgular 2024

Size belki de daha önce bu kadar hızlısına rastlamadığınız bir modelden bahsetmek istiyoruz. Öncelikle saçlarının hepsini güzelce topla. Burada önerimiz ısı koruyucu bir sprey kullanman. Ardından saçlarının hepsini döndürerek bur. Tamamını burduğun saçlarına saç maşasını uygula. Şayet saçlarınız çok kalınsa bu modeli saçlarınızı sağ ve sol tarafınızda ikiye ayırarak ta uygulayabilirsiniz. Size tavsiyemiz saçlarınızı maşaya  9-10 saniyeden fazla maruz bırakmamak. Bu saç modelini de  günlük hayatınızda sıklıkla dışarı çıkarken kullanabilirsiniz.

Pratik Saç burgular
Pratik Saç burgular
Pratik Saç burgular
Pratik Saç burgular

Kalın Saç Örgüler 2024

Bu modelin de sosyal medyada karşımıza hiçte az çıkmadığını söylemek mümkün. Aslında uğraştırıcı gibi gözüken bu modelin incelediğimizde hiçte göründüğü gibi olmadığı sonucuyla karşılaştık. Özellikle orta ve uzun saçlara yakıştırdığımız bu saç modelini yapımı şöyle: saçlarının iki yanından aldığın tutamları ayrı ayrı ör. Örgülerini genişleterek salaşlık kattığın saçlarını arkada topladığın at kuyruğunla birleştir. Saç spreyi yardımıyla sağdan soldan çıkan küçük saçları egale edebilirsin. Özellikle kış kombinlerin de bu modeli çok şık buluyoruz ve sizlere de tavsiye ediyoruz.

Kalın Saç Örgüler
Kalın Saç Örgüler
Kalın Saç Örgüler
Kalın Saç Örgüler

Hacimli At Kuyruğu Nasıl Yapılır 2024

Günlük hayatımızın kurtarıcılarından olan At Kuyruğu Saç Modeli özel günlerimizde de vazgeçilmezlerimizden olmaya devam ediyor. Uygulamasının ilk basamağı saçlarınıza önce maşa yapmak. Maşa yardımıyla elde ettiğiniz buklelerinizi ellerinizle ayırarak bukleleriniz genişletin. Daha doğal görünüm kazanmanızı sağlayacak bu işlemden sonra sağ ve sol önlerden ayıracağın iki tutam saçla devam ettir. Kalan saçlarını arkadan normal at kuyruğu şeklinde topla. Önlerden ayırdığın saçlarının uçlarını burgu şeklinde dönder ve hacim kazanmasını sağla. Arkada topladığın topuzun üzerinden geçir. Tel toka yardımıyla sabitle ve doğal görünüşünle dikkatleri üzerine çekmeye hazırlan.

Hacimli At Kuyruğu Nasıl Yapılır
Hacimli At Kuyruğu Nasıl Yapılır
Hacimli At Kuyruğu Nasıl Yapılır
Hacimli At Kuyruğu Nasıl Yapılır

Ensede Kolay Balerin Topuzu Yapılışı?

Yine özel günlerin vazgeçilmezlerinden olan bu saç modeliyle şık bir saç aksesuarı kullandığınızda düğünlere dahi gitmeniz mümkün. Yapmanız gereken öncelikle saçınızı ensenizde sıkıca toplamanız. Orta noktada parmağınız yardımıyla boşluk aç ve saçlarını boşluğun iki yanına doğru ayır. Ayırdığınız bu boşluktan topladığın saçlarını geçir. Saçlarını iki yanlardan çekerek sıkılaştırmayı ihmal etme. Alttan yukarı dolma şeklinde sararak bohça haline getirdiğin saçlarını iyice yanlardan sabitle. İşte kuaföre gerek kalmadan özel bir yemeğe giderken evde kolayca yapabileceğiniz şık bir saç modeli daha.

Pratik yapılabilecek şık saç modellerini sizin için derlediğimiz bu yazımızda sizin için birkaç modeli örnekleyerek anlattık. Aniden çıkmanız gerektiğinde herhangi bir davette, bir toplantıda ve herhangi bir özel gününüzde, hatta ve hatta günlük yaşantınızda şıklığınıza şıklık katmak için kullanabileceğiniz pratik şık saç modellerinin sizlere yardımcı olması dileklerimizle.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ