Asimetrik Kahkül Saç Modelleri 2024

  • 11 Ağustos 2023
  • 7.536 kez görüntülendi.
Asimetrik Kahkül Saç Modelleri 2024

Asimetrik saç modelleri 2024 yılında kahkül saç modelleri ile beraber daha çok kullanılmaya başladı. özellikle kısa asimetrik ve yandan kahkullü modeller çok dikkat çekiyor.

Değerli okurlarımız günümüzde her gün yeni bir şeyler çıkıp yenilenmektedir. Bu konular arasında saç stilleri de bulunmaktadır. Saç stilleri kadınlar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. 2024 yılının popüler saç stilleri arasında asimetrik kesimlere sahip olan kahküllü saç modelleri de yer almaktadır. Asimetrik saç kesimi hemen hemen her saç tarzına uygun durumdadır. Saçlarınız ister uzun ister kısa isterse de orta boylarda olsun asimetrik kesimler her saça çok yakışmaktadır. Şimdi ise sizlerle beraber 2024 yılında ön plana çıkan ve trend haline gelecek olan kahküllü asimetrik saç stillerini fotoğraflarla daha detaylı bir şekilde inceleyelim.

Asimetrik Saç Modeli 2016

Sıradışı Asimetrik Saç Modeli [year]

İlk olarak yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere seksenlerin modası olan bu saç modeli günümüzde kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Biraz aykırı ve farklı bir saç modeli olan bu tarz asi kadınlar tarafından daha çok tercih edilmektedir. Bu saç tarzı ince telli saç yapınızı daha kalın bir görünüme kavuşturur. Eğer saçlarınızın inceliğinden şikayetçi iseniz bu modeli denemelisiniz.

Asitmetrik Kahküllü Saç Stili

Asitmetrik Kahküllü Saç Stili

Saçları düz bir yapıya sahip olan bayanlarda yukarıdaki gibi asimetrik kesimlere sahip kahküllü saç modelini tercih edebilirler. bob saç modeline yakın olan bu tarz hemen hemen her kadın tarafından beğenilmektedir. Gündelik hayatınızda kullanabildiğiniz gibi davetlerde de rahatlıkla bu tarzı benimseyebilirsiniz.

Kahküllü Pixie Saç Modeli

Kahküllü Pixie Saç Modeli

 

Asimetrik kesimlere sahip pixie modeli kadınlar tarafından günümüzde çok tercih edilmektedir. Bu saç modeli farklı bir hava kattığı gibi cesaretinizi ve modayı takip ettiğinizi gösterebilirsiniz. Bu saç modeli zaten çok farklı durmaktadır. Ayriyetten saç rengi tonunu da farklı ve çarpıcı bir renk belirleyerek farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Kısa Kahküllü Saç Modelleri 2016

Kısa Kahküllü Saç Modelleri 2016

Asimetrik kahküllü saç modellerini sadece günlük yaşantınızda değil özel gecelerde de kullanabilirsiniz. Kısa saçlarınızı kabartarak daha şık bir hal almasını sağlarken , ince saçlarınızı daha hacimli gösterebilirsiniz.

Uzun Saç Kahkül Modelleri 2016

Uzun Saç Kahkül Modelleri [year]

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere asimetrik kesimli kahküller her tarzda olan saçlara uyum sağlamaktadır. Uzun saçlarınızda da asimetrik kahküller çok zarif durmaktadır. Erkekler tarafından çok beğenilen uzun ve dalgalı saç yapısına asimetrik kesimli kahküller çok şık durmaktadır.

Kahküllü Saç Modelleri 2016

Kahküllü Saç Modelleri [year]

Son olarak ise her saç stilinde olduğu gibi bu saç modelinde yüz şekliniz çok önemli bir yer teşkil etmektedir. Yüz şekliniz kusursuz ise  bu model sizler için tasarlanmıştır.

Sevgili okurlarımız kısa bir püf noktası saç modellerini değiştirirken uzman kuaförler tercih ediniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ