Kolay Örgü Saç Modelleri 2024

  • 11 Ağustos 2023
  • 10.713 kez görüntülendi.
Kolay Örgü Saç Modelleri 2024

Kolay örgü saç modelleri pratik olmaları sebebiyle zamanımızın kısıtlı olduğu şu 2024 günlerinde kadınlar tarafından epeyce rağbet görmekte. Sizde örgü saçı seviyorsanız buyrun konumuza.

Sevgili sac stili ve modeli takipçileri Bugün yeni konumuz 2024 yılının kolay örgü modelleri olacaktır. Kadınların en çok tercih ettiği saç stillerinden birisi de örgüdür. örgü saç stilinin birçok tarzda modeli olması, oldukça zahmetsiz olup kolayca elde edilmesi ve herkes tarafından beğenilmesi kullanılabilirliğini gün geçtikçe arttırmaktadır. Ayrıca birçok saç stili ile uyum yakalayabilmesi nedeniyle bayanların favorilerinden birisi haline gelmiştir. Örgü saç stilini dilediğiniz bir ortamda veya merasimlerde tercih edebilirsiniz. Fonksiyonel alanının geniş olmasından ön plana çıkan örgü saç stilinin 2024 yılında trend olacak modellerini aşağıda sizlerle beraber inceleyelim.

1- Fransız örgü saç modeli;

Fransız Örgü Saç Modeli

Fransız Örgü Saç Modeli

İlk olarak yukarıda bulunduğu üzere 2024 yılında fransız örgü modeli ile düşük topuz modeli birleştirerek bir saç modeli oluşturabilirsiniz. Özellikle yıkanmamış saçlar için bir kurtarıcı olan bu saç modeli sizi şık ve zarif gösterecektir. Eğer ince yapılı bir saç dokusuna sahipseniz fransız örgülü düşük topuz saç modeli saçlarınızı kalın ve hacimli gösterecektir.

2- At Kuyruğu Saç Modeli;

At Kuyruğu Saç Modeli Klasik Örgü Stili

At Kuyruğu Saç Modeli Klasik Örgü Stili

İkinci olarak ise at kuyruğu saç stili ile klasik örgü stilini harmanlayarak şık bir saç stiline sahip olabilirsiniz. Eğer düz saç bir saç yapısına sahipseniz bu tarz oluşturmak sizler için hiç yorucu olmayacaktır. Saçlarınızın dalgalı bir yapısı varsa ve eğer siz bu modeli tercih ediyorsanız bohem tarzına bürünmüş olursunuz ki bu da sizi oldukça hoş gösterecektir. Örgü saç modellerini tercih ederken aksesuar kullanmaya özen gösteriniz.

3- Balık Sırtı Örgü Saç Modeli;

Balık Sırtı Örgü Saç Modeli

Balık Sırtı Örgü Saç Modeli

Bir başka örgü stili ise balık sırtı örgü modelidir. Balık sırtı örgü stili 2024 yılına damga vuracaktır. Birçok kuaför tarafından da popülerliği saptanan balık sırtı örgü modeli sizlerde mutlaka tercih etmelisiniz. Hemen hemen tüm saç ve cilt renkleri ile uyum içerisinde durmaktadır. Yaz ve ilkbahar sezonlarında serinlik ve rahatlık ön planda tutulduğundan ötürü balık sırtı örgü stili sizler için ideal seçenekler arasında yer almaktadır.

4- Sade Fransız Örgü Saç Modeli;

Sade Fransız Örgü Saç Modeli

Sade Fransız Örgü Saç Modeli

Son  olarak ise 2024 yılında sade fransız örgü modeli en çok tercih edilenler arasında yer alacaktır. Saç yapınız ister dalgalı ister düz ister kıvırcık olsun. Fransız örgü saç stili her saç yapısına uygun olmakla birlikte uzun saçlara daha çok yakışmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 5 YORUM
  1. Umut Ay dedi ki:

    Örgü saç modelleri gerçekten harika görünüyor Özellikle balık sırtı örgü saç modeli benim favorim. Pratik ve şık duruyor. Denemek istiyorum. [15-20 karakter arası yorum]

  2. Esma Aydın dedi ki:

    Çok güzel ve yaratıcı örgü saç modelleri seçmişler. Uygulaması kolay ve şık duruyorlar. Beğendim 😊

  3. Sümeyra Akça dedi ki:

    Bu önerilen örgü saç modelleri gerçekten şık ve pratik görünüyor. Kesinlikle denemeye değer

  4. Alp Aral dedi ki:

    Çok hoş bir yazı olmuş, örgü saç modellerini gerçekten çok seviyorum 👍

  5. Beren Güçlü dedi ki:

    Makaledeki örgü saç modelleri gerçekten çok güzel görünüyor. Özellikle balık sırtı örgü saç modelini denemek istiyorum. Yeni saç modelleri hakkında bilgi veren bu makale benim için çok faydalı oldu. Teşekkürler

BİR YORUM YAZ