Yaz Saç Trendi Resimli Saç 2024

  • 11 Ağustos 2023
  • 4.652 kez görüntülendi.
Yaz Saç Trendi Resimli Saç 2024

2024 Yaz Saç Trendi ; Resimli Saç veya resim çıkartmalı saç olarak bilenen yeni akım kadınların saç modası, peki bu trend nasılmış konumuzda inceledik.

Sevgili okurlarımız saç alanında sizlere yeni bilgiler sunmaya devam ediyoruz. 2024 yılında trend listesine bir stil damgasını vurmuştur. Kadınlar ve erkekler tarafından da çok beğenilen bu yeni trend saçlarda birtakım çeşitli resimler bulunmasıdır. Evet biraz ilginç olsa da özellikle yabancı ülkelerde çok tutulan bu model yavaş yavaş ülkemizde de ilgi görmeye başlamıştır. Öyleyse bu yeni modayı çevrenize neden ilk siz tanıtmayasınız değil mi ? Böylelikle çevrenizde modayı takip ettiğinizi göstererek moda ikonu olduğunuza da gösterebilirsiniz. Şimdi gelin 2024 yılının bu yeni trendini aşağıda fotoğraflarla inceleyerek daha detaylı bilgilere erişelim.

Çiçek Desenli Saç Modeli

Çiçek Desenli Saç Modeli

İlk olarak çiçekler bildiğiniz üzere kadınlar tarafından çok beğenilmekte ve sevilmektedir. Çiçeklerin kadın hayatındaki yerlerinin çok farklı olmasından ötürü saçlarınıza çiçek desenleri uygulatabilirsiniz. Böylelikle yaz sezonunda saçlarınızdaki çiçek desenleri ile sevimli bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kelebek Desenli Saç Modeli

Kelebek Desenli Saç Modeli

2024 yılının yeni trendi olan bu stili ön plana çıkartan bir başka özellik ise birçok farklı desenin bulunmasıdır. Bu desenlerden birisi de hayvanlardan olabilir. Örneğin yukarıdaki gibi bir kelebek desenini saçlarınıza uygulatarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Saçlarınıza uygulatacağınız desenlerin rengi ile saç rengi arasında bir uyum olmasına özen göstermelisiniz.

Rengarenk Saç Modeli 2016

Rengarenk Saç Modeli [year]

Bir başka model olarak olarak 2024 yılının yaz sezonunda bir gökkuşağı deseni ile fark yaratabilirsiniz. Bir renk cümbüşünü saçlarınıza bulundurarak oldukça şık ve hareketli bir havaya kavuşabilirsiniz.

Çiçek Desenli 2016 Saç Modeli

Çiçek Desenli [year] saç modeli

2016 Saç Trendi

[year] Saç Trendi

Bu yeni trendi saçlarınıza uygulatmaya karar verdiyseniz saçlarınızın doğal rengi üzerine bu desenleri kullanmanız daha şık olacaktır. Ancak yukarıdaki fotoğraflarda da bulunduğu üzere canlı ve pastel saç renklerini tercih ederek farklı bir hava kazanabilirsiniz. Son bir öneri bu stili  saçlarınıza uygularken hayal gücünüzü kullanın.
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Lara Aslan dedi ki:

    Çok ilginç bir saç trendi Yaratıcılığı ve cesareti sevenler için harika bir seçenek gibi görünüyor. Farklı desenler ve renkler ile saçlara eşsiz bir görünüm kazandırmak gerçekten ilgi çekici. Ancak ben daha klasik ve sade saç modellerini tercih ederim. Herkesin tarzı ve zevki farklı olduğu için bu trendi sevenlere saygı duyuyorum.

  2. İlayda Taş dedi ki:

    Çok ilginç bir saç trendi Kesinlikle farklı ve özgün bir görünüm sağlar. Cesur ve yaratıcı olmak her zaman önemlidir.

  3. Yusuf Kartal dedi ki:

    Bu saç trendi çok ilginç ve yaratıcı görünüyor Kesinlikle dikkat çeken bir tarz olacak. Cesur ve farklı olmayı sevenler için harika bir seçenek.

  4. Görkem Yıldız dedi ki:

    Bu yeni saç trendi gerçekten çok ilginç görünüyor Resimli saç veya saç üzerinde çıkartma kullanmak moda dünyasında kendini gösteriyor gibi görünüyor. Özellikle çiçek desenli saçlar çok sevimli duruyor. Kesinlikle denemeye değer görünüyor 😊

BİR YORUM YAZ