Saç Renkleri Trendleri Nedir? Saç Rengi Modası Nedir?

  • 28 Ağustos 2023
  • 44.778 kez görüntülendi.
Saç Renkleri Trendleri Nedir? Saç Rengi Modası Nedir?

Saç Renkleri Trendleri Nedir? Saç Rengi Modası Nedir?

2024 yılı saç renkleri trendleri nedir? 2024 saç rengi modası nedir? Başlıca bal, bal köpüğü, çikolata kahve, bakır kızılı, mavi-siyah, küllü-kumral bu senenin trendlerinden!

2024 yılının trendi saç renklerinden bal saç renkleri ve bal köpüğü ve esmer tenli hanımlar ve koyu tenliler için seçilebilecek çikolata ve Karamel ve kahverengi saç renkleri ile açık tene sahip bayanlar içinse küllü-kumral, bakır tonları, kızıl, mavi-siyah saç renkleri çok moda. Çoğu kadın saçlarını önemser ve saç trendlerini yakından takip eder tıpkı şu anda konuyu okuyan siz gibi. Gelelim bu sen saç rengi trendlerinden hangisi size uygun seçiminde yardımcı olalım.

Çoğunlukla saç renkleri her yıl olmasa da yeni farklılıklar moda diye karşımıza çıkar. Aslında yeni çıkan saç renklerinin tümü değilse içlerinden 3-5 tanesi trend olarak öne çıkar. İşte bu Saç Renklerine moda saçları denir. Daha öncelerde moda olmuş bir renk ileriki yıllarda karşımıza tekrardan moda olarak çıkabilmekte. Moda geçen yıllar içerisinde kendisini sürekli günceller ve tekrar eder.

Bu makalemizde ayrıca 2024 yılının ünlü saç modellerini de galerimize 11 adet fotoğraf şeklinde ekledik. Özellikle mısır örgü saç modelleri ve ıslak saç modelleri bu yıla damgasını vuracağa benziyor.

Bal köpüğü saç renkleri 2024 modası mıdır?
Hatırında olanlar bilir geçen yıllarda da moda olan bal köpüğü saç renkleri kadınlar tarafından gerçekten çok sevildi. 2024 yılında da sokaklarda sıkça gördüğümüz saç renklerinden. Bal saç renklerini kadınlar genellikle ombre olarak tercih etmektedirler. Bal rengi saçları, bizimde dikkatimizi çeken tarafı her yaştan hanımın bu saç rengini kullanabilmesi. Sarı saç renginin tahtını sallayan bal rengi saçların modası kolay kolay geçmez diyoruz. Kendiniz de bir stil ve tarz yaratmak istiyorsanız saçlarınıza bu saç rengini Ombre olarak uygulayın ve sonuçlarını görün.

2018 Bal Rengi Saç Modasi Nedir

 Bal Rengi Saç Modası Nedir

Çikolata kahve rengi saç renkleri 2024 trendlerinden midir?
Bu saç rengi de giden yıl trend oldu ve çok tutuldu. Genel olarak bir kez moda olmuş bir saç rengi ileriki yıllarda da tekrar moda olabilirler veya moda renklerini belirlerler. Koyu tenli hanımlar ve açık tene sahip kadınlar çikolata saç rengi ile saçlarına boyayabilirler. Koyu ve açık tenli bayanlara giden bu saç rengi Bu yılda daha sıcak saç rengi tonları ile karşımıza tekrardan çıktı.

Cikolata kahve saç rengi 2018 trendi

Çikolata kahve saç rengi  trendi

Karamel Saç renkleri trendi açıklaması;
Genç hanımların genellikle seçtikleri bu saç rengini sokaklarda çok görmeye başladık. Koyu, esmer tene sahip kadınların tercih ettiği bu saç rengini güzel bir saç modeli ile yaparsanız çok memnun kalacaksınız. Koyu renk tonlarından olan bu saç rengi parlak bir yapıya sahiptir. Saçlarınızı Karamel saç rengine boyarsanız güzel ve ışıltılı, parlak bir görüntü sağlarsınız. Karamelin çok fazla renk tonuna sahip bir saç rengidir. Değişik saç boyası markalarında bu saç rengini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Karamel saç rengi 2018 trendi

Karamel saç rengi  trendi

Bakır kızılı saç rengi trendi;
Açık bir ten rengine sahip bayanlara hitap eden en güzel saç renklerindendir. Topluluklar içinde fark edilmek ve bakılmak istenen ilgiden hoşlanan bayanlara göre bir saç rengi. TV yıldızlarının bir çoğu bu saç rengi tonlarını benimsemiştir. Natürel kızıl saç rengine sahip kadın sayısı dünyada çok az olduğu için, kızıl saç rengini kendinizde uygulamak sizde kesinlikle bir fark yaratacaktır. Açık tenli bir hanımsanız hiç düşünmeden ömrümüzde en az bir defa denemenizi tavsiye ettiğimiz bir saç rengidir.

2018 Saç Rengi Trendi Bakir Kizili Saç Renkleri

Saç Rengi Trendi Bakır Kızılı Saç Renkleri

Mavi-siyah saç rengi trendleri hakkında;
Kendine güvenen cesur kadınların tercihi olan bu saç rengi kendi çapında çok iddialıdır. Koyu rengi seven cesaretli hanımların mutlaka denemesi gereken bir saç rengidir. Buğday ten rengine sahip bir kadınsanız mutlaka bu saç rengini denemelisiniz. Mavi-siyah saç rengi gerçekten sokaklarda çok ilgi çeken bir saç rengidir. Sizi gerçekten parlak ve ışıltı bir görüntüye sokar. Bu saç rengini yapacak hanımların mutlaka dikkat etmesi gereken kural ise; bu saç rengi açık tenli hanımlar için kesinlikle değildir. Fakat koyu bir ten renginiz var ise denemeden geçmeyin diyoruz.

Mavi siyah saç rengi modasi unluler 2018

Mavi siyah saç rengi modası ünlüler

Küllü-kumral saç rengi 2024 trendleri ve ünlü modası;
Bu sene içinde bayanlar tarafından gerçekten en çok seçilen saç rengi ünvanını elinde tutan bir saç rengi. Bu saç rengini cazip kılan en önemli faktörlerden biri bütün ten renklerine uymasıdır. Uygulama alanı çok geniş olan bu saç rengi her sene moda olma yolunda gidecek saç renklerinden. Fakat bu saç renginde dikkat edilecek en önemli husus, bu saç rengine sahip açık tenli hanımların mutlaka bu saç rengini güzel bir makyaj ile desteklemesi gerekmektedir. Eğer makyaj yapmadıkları takdirde ruh gibi bir görüntü oluştururlar. Fakat Orta ve koyu tene sahip kadınlar bu saç rengini makyajsız kullanabilirler. Bu saç renginin diğer dezavantajlarından biride zor bir şekilde  edilmesidir. Evde bu saç rengini yapmayı bence denemeyin ve uzman bir kuaförde boyama işlemini yaptırın. İlk etapta bu saç rengini elde edemeye bilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ