Kadınlar için Kısa Saç Modelleri 2024

  • 19 Ağustos 2023
  • 18.678 kez görüntülendi.
Kadınlar için Kısa Saç Modelleri 2024

Kadınlar için Kısa Saç Modelleri 2024

Tercih edeceğiniz kısa saç modelleri ile birlikte kombin olarak uygulama yapmakta olduğunuz giyim modeliniz ek olunca güzel bir kadına dönüşebilirsiniz. Ne istediğini bilen ve kararlı kadınların tercihi olan kısa saç modelleri her sene olduğu gibi 2024 yılında da birbirinden harika ve şık stillerle karşımıza çıkıyor. Kısa Saç modelleri tercih edecek olan kadınların öncelikli olarak yüz şekillerine göre hareket etmeleri en doğru seçim olacaktır.

modern kısa saç modelleri

modern kısa saç modelleri

Zira saç modeliniz yüz tipinize uymadığı takdirde oldukça kötü bir görünümle karşı karşıya kalabilirsiniz. Saç modelini seçmeden önce yüz yapınızı öğrenmeniz için çeşitli ölçümler yaparak doğru kanaate varabilir ve sonrasında ise en uygun saç modelini seçerek harika bir görünüme kavuşabilirsiniz.

dik kısa saç modelleri

dik kısa saç modelleri

kısa saç modelleri her mevsime ve her seneye özel olarak değişmektedir. Fakat buradaki en büyük etki durumu ise, size yani yüz tipinize uygun olacak ve yakışacak olan modeli seçmektir. Bizlerde tüm bunları göz önünde bulundurarak 2024 yılına dair en şık ve en görkemli kısa saç modellerini kapsayan birbirinden harika modelleri bir araya getirerek sunuyoruz.

fönlü kısa saç modelleri

fönlü kısa saç modelleri

2024 Kadınlar için Kısa Saç Modelleri

örgülü kısa saç modelleri

örgülü kısa saç modelleri

Sadece Türkiye’de değil, dünya çapında birçok ünlü kadın uzun saçlarını keserek daha harika bir görünüm sunan yeni kısa saç modelleri üzerine kararlar vermektedir. Çok eski yıllardan bu zamana kadar kısa saç modellerinin bir türlü eskimemesi sürekli olarak kendini yenileyen bir stil olduğunu göstermektedir. Sizlerde kendinize yakışacak olan bir model üzerinde denemeler yaparak şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kısa Saç Modelleri Kimlere Yakışıyor?

siyah kısa saç modelleri

siyah kısa saç modelleri

doğal  kısa saç modelleri

doğal  kısa saç modelleri

Yaşamları gereği sürekli tempolu ve yoğun bir işleyiş içerisinde yaşayan kadınların genellikle tercihi kısa saç modelleri üzerine olmaktadır. Kısa saçlara şekil vermek daha kolay ve daha hızlı olduğundan ötürü bir numaralı seç stilleri kapsamında yer almaktadır. Bu tarz yaşama sahip olan kadınların zaman konusunda sorunu olduklarını düşündüğümüzde oldukça isabetli bir karar olduğunu söylemekte de fayda var.

küçük topuz kısa saç modelleri

küçük topuz kısa saç modelleri

Vücut Şekline Göre Kısa Saç Modelleri

kızıl  kısa saç modelleri

kızıl  kısa saç modelleri

kısa saç modelleri sadece yüz şekline göre hesaplanmamalıdır. Öte yandan önemli bir husus olan kısa saç modelleri ayrıca vücut şeklini de baz alarak değerlendirilmelidir. Hacmi düşük, yetersiz olan saç kısa saç modelleri vücudunuza da endeksli olmayacağından ötürü oldukça kötü bir görünüm sunacaktır. Bu konuda oldukça dikkatli olmalısınız.

yeni kısa saç modelleri

yeni kısa saç modelleri

Kısa Saç Modelini Kimler Tercih Etmelidir?

Eğer orantılı bir vücut hattını sahip değilseniz, aynı zamanda yapılı bir vücuda sahipseniz mutlaka kısa saç modellerinden uzak durmalısınız. Hacme sahip olmayan kısa saç modelleri vücudunuza ters düşeceğinden ötürü de kötü bir görünümle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu nedenle başlıca olarak kilolu biriyseniz kısa saç modellerini seçmemeniz gerekiyor. Bir diğer istisnai durum ise uzun boylu kadınlar üzerinedir. Eğer uzun boylu biriyseniz yine kilolu bayanlar gibi sizde de dezavantaj sağlayacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Gamze dedi ki:

    Saçlarımda farklı modeller ve renkler denemeyi çok seviyorum ama bu esnada saçlarım çok yıpranıyor ama kuaförüm doğal keratin kullanmamı önerdi evde kullanıyorum patentli olandan aldım saçlarıma rahat bir şekilde istediğim rengi veriyor ve istediğim modelde kullanıyorum artık patentli keratinim sayesinde.

BİR YORUM YAZ