2016 Yaz Sezonu Saç Rengi Trendi; Tarçın Rengi

  • 15 Haziran 2023
  • 11.169 kez görüntülendi.

2016 Yaz sezonu saç rengi trendi; tarçın rengini sizde bu yaz denemenizi tavsiye ediyoruz. Esmer ve beyaz tenlilere tarçın saç rengi tonları çok yakışmakta.

Kadın takipçilerimiz bildiğiniz üzere moda dünyasında her an yeni birşey ler moda olmakta ve trend listesinde kendisine üst sıralarda yer bulmaktadır. Bugünlerde trend listesine giren ve popülerliğini giderek artıranlardan bir tanesi de tarçın saç rengidir. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle havanın sıcaklığı ile birlikte yaz mevsimi cıvıl cıvıl geçmektedir. Bu kadar hareketli ve canlı geçen yaz mevsiminde tarçın saç rengi kendisine oldukça fazla yer bulacaktır.

Tarçın saç rengi canlı ve sıcak yapısıyla ön plana çıkan bu renk sizleri daha güzel ve şık gösterecektir. Özellikle saç renginizden sıkıldıysanız mutlaka bu rengi tercih etmeli ve modayı takip ettiğinizi de çevrenize göstermelisiniz. Ayrıca tarçın saç rengi sizi olduğunuzdan genç ve kadınsı gösterecektir. Tarçın saç rengi yapılan araştırmalara göre beyaz ten yapısına sahip kadınlar tarafından daha çok tercih edilmektedir. Ancak beyaz bir ten yapısına sahip değilsiniz diye bu rengi tercih etmeyeceksiniz diye bir durum yok. Örneğin esmerliği ile ön plana çıkan ünlü şarkıcı Rihanna da tarçın saç rengini tercih etmiştir.  Sadece Rihanna değil birçok ünlü bu sene tarçın saç rengini tercih etmişlerdir. Gerek Türk gerekse yabancı ünlüler tarafından rağbet gören bu saç rengi özellikle renkli göz yapısıyla mükemmel bir uyum yakalamaktadır. Bu kadar popüler olan bir saç rengini mutlaka sizlerde denemelisiniz.

Sizlere tavsiyemiz uzman kuaförlerde bu saç rengini saçlarınıza uygulatmamız olacaktır. Ancak kendinizde saçlarınızı boyayabilme kapasitesini görüyorsanız ve deneyimli iseniz sizlerde evlerinizde rahatlıkla bu saç rengini saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

Son olarak tarçın saç rengini tercih ettiğiniz ona uygun bir makyaj modeli uygulamalısınız. Aksi takdirde şıklık seviyenize bu olumsuz yansıyacaktır.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ