2016 - 2017 Favori Okul Saç Modelleri

  • 15 Haziran 2023
  • 6.028 kez görüntülendi.
2016 - 2017 Favori Okul Saç Modelleri

2017 - 2017 Eğitim öğretim dönemi Pazartesi 19.10.2016 da başlayacak. Buna istinaden Favori Okul Saç Modellerini Sizler için Konumuzda derledik.

Dağınık saçlar ile sabahın köründe yataktan kalkmak nasıl bir duygudur? Korkmanıza gerek yok 9saç olarak size güzel modelleri tavsiye edeceğiz. Okul için pratik, favori saç modellerini çabuk bir şekilde sabahları yapabileceksiniz. Dalgalı saç modeller. Balıksırtı örgü saç modeli ve yarım ve dağınık topuz saç modellerini sabahları pratik bir şekilde basit bir şekilde yapabileceksiniz. Okul için öyle pahalı ve uğraştırıcı saç modellerine gerek yok. Günlük mütevazi ve hızlı yapılabilecek saç modellerini yapmalıyız.

1-Pratik Dalgalı Saç Modeli;

Selena Gomezin dalgalı yapılı saçları gibi saçları beğeniyoruz. Ünlü sanatçının saçlarını kurutma yapmadan silindirleri kullanarak ve orta ebatta tutucu özelliğine sahip saç spreyini kullanarak dalgalı saç modelini evde sizde kolayca yapabilirsiniz. İnce dalgalı saçlar istiyorsanız kalın kıvırcık maşaların yardımı ile pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Saçlarınıza ilave parlaklık vermek için parlaklık serumu kullanmayı unutmayın.

2-Hızlı Düşük Topuz Saç Modeli;

Ünlü oyuncu Emmanın düşük topuzlu saç modeli bu eylül ayında 2016 – 2017 sezonunda okula giden kızlar için yapmaları gereken okul saç modelleri için seçildi. Düşük topuz saç modeli neredeyse her türlü yüz tipinde güzel durmakta ve pratik bir şekilde yapılabiliyor. Saçları daha fazla hacimli gösteren hacim veren sprey kullanara saçlarımızı ensemizden topuz şeklinde yapmalıyız. İstersek, düşük topuzun içine saçlarımızı alabilir ve bir topuz tipi şekil için çekelim ve elastik saç tokası ile sabitleme yapalım.

3-Basit ve Harika ve Yüksek At Kuyruğu Saç Modeli;

Diğer Oyuncu Emma nın saç modelleri ile ilgili bazı trickler mevcut; bu harika at kuyruğu , narin bir takı olan küpe ve natürel makyaj. Bu saç modelini yapabilmke için saçlarımızı öncelikle kurutmamız gerekiyor ve zaptetmek için taç üzerine güçlü bir şekilde tutun jelle yumuşak bir görüntü elde edin. Sonra yüksek bir yerde kafanızda saçlarınızı toplayın ve alttan bir saç çekin ve saç tokasının etrafından saçlarınızı sarmalayın.

Bu konunun diğer bir ikinci bölümünü buradan devam edeceğiz. Fakat Galeri olarak elimizdeki 14 güzel modeli sizler için paylaşıyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ