2017 Omuz Hizasında Saç Kesim ve Modelleri

  • 15 Haziran 2023
  • 37.232 kez görüntülendi.

2017 Omuz Hizasında Saç Kesim ve Modelleri Bu Uzunlukta Saç Modellerini Seven, Görünümüne Önem Veren Kadınlara Özel Bu Makalemiz de İncelemenize sunuyoruz.

Bu makalemizde bugün sizlerle 2017 omuz hizasında saç kesim ve modelleri hakkında konuşacağız. Omuz hizasında saç modelleri denilince kendi isminde de geçtiği üzere omuz hizasında olan saç kesimleridir. Tabi ki değişik kesim modelleri ile karşımıza çıkmaktadır. Uzun saç modeline sahipseniz ve saçlarınızı kestirmek istiyorsanız değişime omuz hizasında saç kesim modeli ile başlayabilirsiniz.

Omuzlarda olan saç kesim modelleri

Özellikle uzun saçlı bayanların kısa saç kesimi yaptırmak istediklerinde zorlandıklarına şahit olursunuz. Uzun süre uzun saç kesim modellerini tercih eden bayanlarımız genelde kısa saç kesimlerinden korkabilirler. Bu yüzden onların korkmamaları için onlara tavsiyemiz omuz hizasında saç kesim ve modellerini tercih edebilirler. Değişim istiyorsanız ve kısa saça alışık değilseniz saçlarınızda omuz hizasında olan saç kesimini yaptırarak işe başlayabilirsiniz. Özellikle bayanlar kısa saç kesiminden çekindikleri için  bu durum onları tedirgin etmektedir. Nedeni kısa saç kesimi yapıldığı vakit saçın uzaması uzun bir müddet alabiliyor. Bu sebepten dolayı ise bayanlarımız kısa saç kesiminden tedirginlik duymaktadırlar. Bu yüzden kısa saç kesimine yakın olan omuz hizasında olan saç kesimini yaptırarak buna yavaştan kendilerini alıştıra bilirler. Bu sayede gözleri yeni saç stillerine  daha iyi alışacaktır. Her zaman değişiklik iyidir. Her zaman kendimizi alışık görmeye alıştığımızın dışında kendimize gidebilecek olup güzel farklı saç kesim modelleri ile kendimizi yenilemek lazım.

Genel olarak bakıldığı zaman aslında omuz hizası saç kesimleri kısa saç kesimi yapmak isteyen bayanların için bir geçiş modeli gibi dursa da aslında öyle değil. Omuz hizasında olan saç kesimleri de gayet popüler olan son dönemlerde de bayanların tercih ettiği bir saç kesim modelidir. Dilerseniz sizler için hazırladığımız omuz hizası saç kesim ve modellerini aşağıdaki galerimizde inceleyerek daha detaylı bir şeyler kafanızda oturabilir.

2017 Omuz Hizasında Küt Saç Kesim ve Modelleri

Omuz hizasındaki saç modellerinden biriside omuz hizasında küt saç kesimleridir. Kısa saç kesimlerinde alışık olan bayanlarımız ise omuz hizasında olan küt saç kesim modelini rahatlıkla yaptırabilirler. Popüler olan ve kadınlarımız arasında da çok beğenilerek kesim yapılan bir modeldir ayrıca. Sizler için omuz hizasında olan küt saç kesim modelleri resimlerimizi galerimizde bulabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 8 YORUM
  1. Şeyma dedi ki:

    çok güzel kısa saç modelleri varmış burada geçen gün adresinde incelemiştim ancak burada daha güzel modeller varmış keşke daha önce buraya baksaymışım.

    1. Saç dedi ki:

      Teşekkürler ŞEyma Hanım.

  2. Beyza Yiğit dedi ki:

    Bu saç kesimleri gerçekten harika görünüyor Bence omuz hizasında saç kesimleri çok şık ve modern bir görünüm sağlıyor. Bu modelleri denemeyi düşünebilirim. Teşekkürler ]]>

  3. Fatih Bayrak dedi ki:

    İşte benim favorim omuz hizasında saç kesimleri Hem pratik hem de şık bir görünüm sağlıyor. ]]>

  4. Mustafa Kartal dedi ki:

    Saç kesim ve modellerini seviyorum ]]>

  5. Rüya Taş dedi ki:

    Çok güzel bir makale olmuş, saç kesimi konusunda yardımcı olacak bilgiler vermişsiniz. Teşekkürler ]]>

  6. Kerem Aydın dedi ki:

    Bu makalede yer alan omuz hizasında saç kesimleri ve modelleri hakkında bilgi almak gerçekten ilgi çekici oldu. Saçlarını kestirmek isteyen kadınlar için omuz hizasında saç kesimi gerçekten güzel bir seçenek olabilir. Hem uzun saçlara alışmış olanlar için kısa saça geçiş yapmak kolaylaşır hem de farklı ve trendy bir görünüm elde edilebilir. Bu makaledeki öneriler gerçekten ilham verici oldu. ]]>

  7. Nil Arslan dedi ki:

    Bu makaledeki omuz hizasında saç kesim ve modelleri hakkındaki bilgiler gerçekten ilgi çekici. Omuz hizasında olan saç kesim modelleri, uzun saçlara sahip olan kadınlar için harika bir değişim seçeneği gibi görünüyor. Omuz hizasında olan küt saç kesim modelleri ise oldukça popüler ve şık görünüyor. Bu tarz kesimleri tercih eden kadınların rahatlıkla değişiklik yapabileceğini düşünüyorum. Galerideki resimleri incelemek için sabırsızlanıyorum. ]]>

BİR YORUM YAZ