2016 Retro Kızıl Saç Renkleri ve Modelleri

  • 15 Haziran 2023
  • 6.119 kez görüntülendi.

2016 yılı retro tarzı kızıl saç renkleri ve buna uygun saç modellerini bu konumuzda ele aldık. Bu sene sizde kızıl olmak isterseniz buyurun.

Değerli okurlarımız en yeni trendlerin bulunduğu sitemize 2016 yılına damgasını vuracak bir saç stili ve rengi konusunu ekliyoruz. 2016 yılının en trend saç renklerinden birisi kızıl saç rengi olurken Retro yani eski saç modelleri giderek popülerliğini arttıracaktır. Zaten günümüzde artık her şeyin eski modelleri tercih edilmeye başlamıştır. Nitekim bu eğilim saç stillerinde de bulunmaktadır. Kızıl Saç Rengi kadınlara çok yakışan ve seksi gösteren bir saç rengidir. Bu renk Retro saç modelleri ile birleşince daha da dikkat çekici ve etkileyici bir hal almaktadır. Şimdi dilerseniz fotoğraflar eşliğinde 2016 yılının Retro kızıl saç modellerini inceleyelim.

Galeride ilk olarak sizlerde kızıl saç tonunu tercih edecekseniz yukarıdaki gibi kızıl saç renginin farklı ama birbirine yakın iki tonunu saçlarınızın ayrı bölümlerine uygulayınız. Saçlarda iki ton bulundurma olayı bu senenin trendleri arasında yer almaktadır. Eğer sizlerde bu yıl fark yaratmak istiyorsanız mutlaka bu modeli deneyiniz.

Aşağıdaki galeride bulunan 2-3-4 no lu resimler de 2016 yılında kızıl saç rengi ile pin up saç modelini tercih edebilirsiniz. Yine eski ve farklı bir model olan bu tarz sizi daha çekici bir hale getirmektedir. Bu saç modelini özellikle özel gecelerde tercih edebilirsiniz.

Beşinci resimde Kızıl Saç Rengi hem kısa hem de uzun saç yapısında güzel durmaktadır. Eğer saçlarınızı uzun ise dalgaların hakim olduğu bir saç modeli ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Altıncı resimde Kızıl Saç Rengi ile tercih edebileceğiniz bir başka saç modeli ise hafif kabarık saç stilidir. Rahatlıkla saçlarınıza uygulayabileceğiniz bu renk ve model ünlüler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir.

Yedinci resimdeki ise saçlarınızın uçlarını kıvırcık yaparak bir saç modelini tercih edebilirsiniz. Açık bir cilt tonuna sahipseniz bu sene mutlaka kızıl saç rengini saçlarınıza uygulayınız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ