2016 Gelin Başı Saç Modelleri

  • 15 Haziran 2023
  • 4.037 kez görüntülendi.
2016 Gelin Başı Saç Modelleri

2016 Gelin Başı Saç Modellerini Bu Yazımız da Gelin Olacak Takipçilerimiz için Bu Konumuzda Derledik. Umarız Gelin Başı Tercihinizde Size Bir Katkıda Bulunmuşuzdur.

2016 yılının Eylül ayına yaklaştığımız günlerde evlilik sezonu giderek hareketlenmeye başlamıştır.  Evlenecek gelin adaylarının en büyük sıkıntı çektiği konuların başında gelin başı saç modeli seçme konusudur. Gelin başı saç modelleri gelini şık ve güzel gösterecek unsurların başında gelmektedir. Düğünde hangi gelin adayı melek veya prenses gibi güzel olmayı istemez ki ? İşte bu yüzden 2016 yılının şık ve sofistike tasarıma sahip olan gelin başı saç modellerinden birini seçmelisiniz.

Saç modelleri ve saç renkleri moda dünyasında nasıl sürekli yenileniliyorsa gelin başı modelleri de aktif düğün sezon önceleri sürekli yenilenmektedir.

Gelin başı ne kadar önemli olursa olsun yüz şeklinize gitmesi ise bir o kadar önemlidir. Yüzü daha toplu olan bayanlar için açık saç modelleri uygun olurken yüzü daha uzun olan bayanlar içinse topuz modellerini tercih etmeleri daha doğru olacaktır. Detaylara dikkat ederek daha güzel bir görünüm sağlamış olacaksınız. Bunun yanı sıra makyajda bütünleşen saç ve gelinliğiniz sizin ne kadar hoş ve güzel bir görünüme sahip olduğunuzu ortaya çıkaracaktır.

Gelin başı modellerini seçerken dikkat etmeniz gereken unsurlar arasında gelinlik modeliniz ve makyaj stiliniz de oldukça önemlidir. Gelinlik modelinizde yer alan desenlerle uyumlu olarak bir gelin başı tercih etmeniz şık ve modern görünmenize yardımcı olacaktır.

2016 yılında aksesuarlı gelin başı modelleri giderek popüler olmaya başlamıştır. En çok tercih edilen aksesuarların başında ise çiçekler yer almaktadır. Doğal çiçekleri kullanmanız daha hoş bir görünüm kazandıracaktır. Ancak yapay çiçeklerde güzel bir etki bırakmasından ötürü tercih edilebilir boyuttadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
BİR YORUM YAZ