2016 Yeni Karamel Saç Renkleri ve Saç Modelleri

  • 15 Haziran 2023
  • 7.640 kez görüntülendi.

Bu yaza özel yeni 2016 karamel saç renkleri ve sofistike saç modellerini yazımız da paylaşacağız. Sizde bu yaz farklı bir görünüme sahip olmak istiyorsanız buyurun.

Özel olarak yakıştığı ünlülerden örnek verecek olursak bu karamel saç rengini ara ara en çok kullanan dünya yıldızlarından Beyonce ve ülkemizden örnek verecek olursak hadiseye çok yakışan karamel saç renkleri son zamanlarda çok favori. Bu konumuzda yine sizlerden gelen soruları cevaplamalar eşliğinde devam edeceğiz. Bu saç rengi ve modelleri kimlere yakışır hep beraber tartışalım. Bazen saç renkleri hakkında konumuzla alakalı olmayan sorularıda cevaplıyouruz. Yeni saç soruları için bize aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Soru: Saçlarımı boyamayı düşünüyorum ama karar veremedim karamel rengin düşünüyorum ama hangi tonu yuzume yakışır bilemiyorum bugday tenli acık yesil gozluyum?

cevap: Buğday tenli bir bayan olduğunuz için size altın karamel tonunun yakışacağını düşünüyorum.

S2 : Bakır tonu saclarim var ben esmer bir kizim karamel sac tonu icin ne ile boyamam gerek?

C2: Bakır rengi saçlarınızı altın sarısı ve yarım tüp küllü sarı saç boyasını karıştırıp saçlarınızı boyadığınızda karamel renk elde edebilirsiniz.

S3: Beyaz tenliyim karamel yaptırmayı düşünüyorum yakışır mı

C3: Elbette yakışır beyaz tenlilerde karamel son derece hoş görünüyor.

S4: Buğday tene göre biraz daha açık bir tenim var . gözlerim bal rengine dönük . açık kahve gibi. şuanki saç rengim altın sarısı. 18 yaşındayım sizce bende doğal durucak renk hangisi. çok araştırdım fakat çok fazla kararsız kalıyorum . Lütfen bana yardımcı olurmusunuz pişmanlık yaşamak istemiyorum?

C4: Gözleriniz bal rengine dönük olduğundan karamel tonları sizde çok hoş görünür ancak açık karameli doğal görünmediğ için size önermiyorum. Karamel kahve saç rengi size uygun bir renk bence.

S5: Saçlarım platn sarıydı kuaför yeşil gri arası renge dönüştürdü sonra cilaylakızıl kahve tonlarına yakın bi renk çıktı…esmerim.bal köüğü veya karamel istiyorm.hangi ton daha hoş durur ve nasıl döndürürüm.

C5: Kızıl saç renklerini evde dönüştürme konusunda pek olumlu sonuçlar alacağınızı zannetmiyorum. Kızıl, siyah, platin sarısı gibi saç renklerini değiştirirken yalnızca kuaförde istenilen sonucu alabilirsiniz. Esmer tenli olduğunuz için karamel yerine balköpüğünü tercih edebilirsiniz size daha çok yakışacaktır. Ancak küllü balköpüğü tonu esmer bayanlar önerdiğimi gerçekten hoş görünen bir renk.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ