2017 Kullanışlı Gölge Uygulamalı Saç Modelleri

  • 15 Haziran 2023
  • 48.342 kez görüntülendi.
2017 Kullanışlı Gölge Uygulamalı Saç Modelleri

2017 En Şık ve Havalı Kadınlar için Kullanışlı Gölge Uygulamalı Saç Rengi Modellerini 2017 de Gelen Yeni Stiller ile Galeride Örneklerle Birlikte İnceleme Fırsatı Bulacaksınız.

Değişim insanın kendi elinde olan bir imkandır. İmkanlar doğrultusunda ise değişim mümkündür. Ufacık belki de hiç ummadığınız ufak bir dokunuş sizi bambaşka biri yapacaktır. Sizlerde saçlarınızda değişiklik yaratmak istiyor güzel bir ışıltı veya saçlarınızda renk katmak istiyorsanız o zaman değişim başlasın.

Saçlara Gölge Atma İşlemi

Gölgeli saçlar denilince saçlarınızın birkaç tonlarına göre ayarlanan renk tonlarıdır. Ama tabiki gölge atma işleminden önce sizlere birkaç öneride bulunmak isteriz.

Her bayanın saç rengi farklıdır. Ama ton olarak baktığımızda olaya saçlar sarı ve kahverengi tonlarında ise bal rengi tonları ile aradığımız gölge tonunu yakalayabilirsiniz. Saçlardaki o ışıltı o gölgelik saçlarınızı ayrı bir hoş gösterecektir. Ya da esmer tonlarına daha yakınsak saçlarımızda bu sefer Karamel tonlarını tercih etmek gerekecektir.

Eğer kendinizi ortamlarda daha seksi ve çekici olmakla birlikte ilgileri üzerinizde toplamak güzel bir hava yaratma peşindeyseniz saçlarınızın bütün rengi ile uyum sağlayan gölgeler kullanmaktansa bunun yerine gri ve platin saç rengi tonları sizde kendisini çok daha fazla belli edecek renkleri seçebilirsiniz.

Gözleriniz Renkliyse Gölgeli Saç Renklerinin Kullanımı

Eğer gözleriniz renkli ise ve siz bunu ön plana çıkarmak isteyeceksiniz ve bunda çok haklısınız. Bu yüzden dikkatli olmanız gereken hususlar saçlarınızda kullanacağınız gölgeler gözlerimizin hiza kısmında biten katlı katlı yapılmış olmasıdır. Bu tarzda böyle bir model kullanırsanız gözleriniz çok daha ön planda duracaktır.

Gölge Yapmanın Saçlara Zararlı Etkisi

Gölge uygulamasının saç açma işlemi gibi saçlarımıza bütünüyle zararlı olmadığını belirtmek isterim. Saçlarınıza gölge yaptırmak istiyorsanız tüm ihtiyacınız olan tecrübe ve ipuçlarını makalemizde anlattık. Ve şimdi gölge yaptıracağımız saç rengini ve modelini belirlemeye.

Sizler için belirlediğimiz en havalı ve natürel saç rengi modellerini örnek fotoğraflarla aşağıda galerimizde topladık. Umuyoruz ki saçlarınıza yaptıracağınız yeni bir modelde size bir katkıda bulunmuşuzdur. Ve en güzel kadınlar için galeride bir araya getirdiğimiz gölge ile yapılmış saç renkleri.

Gölgeli saçları sevdiyseniz, ışıltı kullanarak yapılmış saç rengi modellerini de sevebilirsiniz. Saçlarda ışıltı uygulaması ve seçtiğimiz saç rengi tonu iki kademe açık tonunu saç aralarına atılarak uygulanır. Bu ışıltı saç modelleri için ışıltı saç renkleri isminde çok detaylı ve örnekler ile dolu bir makalemiz bulunmaktadır. Bu makalemizi incelemenizi tavsiye ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ